Det finns två sätt att köpa biljetter till Folkoperans föreställningar; på plats i Folkoperans biljettkassa på Hornsgatan 72 och på telefon 08-616 07 50 eller via biljettförsäljningen på Internet Väljer du att göra ditt köp via Internet? Då skickas biljetten smidigt till din e-post.
OBS! Från 1/1 2018 tar biljettkassan inte längre emot kontanter.  

Viktig information!

Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi inte kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten. Köp alltid dina biljetter till Folkoperans föreställningar på Folkoperans hemsida.

KULTURDIREKT

OBS! Kulturdirekts biljettdisk i Kulturhuset är nu STÄNGD. 

Allmänt om biljettköp

Köpta biljetter återlöses ej.
Biljettbyte till annan föreställning kan ske i mån av plats senast dagen innan den föreställningsdag biljett köpts till.  
Vid byte av föreställningsdatum kan en avgift tillkomma. 
Vid inställd opera eller annan föreställning gäller en månads returrätt på din biljett.
Biljetten är en värdehandling. Borttappad biljett ersätts ej. Vid pdf-biljett kan biljetten skrivas ut på nytt via det mail som skickats vid biljettköpet. 
Vidareförsäljning av biljetter för kommersiellt bruk är inte tillåtet.
Vid utskrift av biljetter i Folkoperans biljettkassa tas en serviceavgift om 25 kr/biljett ut.
Observera att Folkoperans biljetter säljs via www.folkoperan.se, vår telefonbokning samt på plats i Folkoperans biljettkassa. 
Folkoperan kan inte garantera inträde på biljetter som köpts via andrahandsförsäljningssajter. 

RESERVERA BILJETT ÅT DIN VÄN

Bilden visar hur man reserverar platser för en vän i biljettbokningen

De allra flesta föredrar att dela en kulturupplevelse med någon annan. Nu kan du reservera biljetter åt dina vänner! När du har valt din plats kan du välja att reservera platsen bredvid åt en vän. Därefter fyller du i vännens namn + mail och gör klart ditt köp. Vännen har 24 timmar på sig att lösa ut reservationen och betala. Om hen inte gör det så förfaller den bara. Kika efter symbolen som är inringad i rött på bilden och följ instruktionerna i biljettflödet.

Dela: