KÖP BILJETTER

Det finns två sätt att köpa biljetter till Folkoperans föreställningar; på plats i Folkoperans biljettkassa på Hornsgatan 72 och på telefon 08-616 07 50 eller via biljettförsäljningen på Internet Väljer du att göra ditt köp via Internet? Då skickas biljetten smidigt till din e-post.
OBS! Från 1/1 2018 tar biljettkassan inte längre emot kontanter.  

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAPANDEMIN

Folkoperan vill bidra till att förhindra spridning av coronaviruset och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt gällande regler och restriktioner för allmänna sammankomster. Vi längtar efter vår publik och vill upplåta platser till så många som möjligt under smittsäkra förhållanden. Vi arbetar för att ert operabesök skall kännas trevligt och tryggt.

Ditt biljettköp

  • För att du ska känna dig trygg med ditt biljettköp har vi lättat på våra köpvillkor. Om du eller någon i ditt sällskap känner sig sjuk kan ni upp till 1 timme före föreställning boka om och erbjudas plats till annan föreställning alternativt byta mot presentkort.
  • Om Folkoperan, på grund av gällande restriktioner, behöver göra förändringar i din bokning så kommer vi att kontakta dig via den e-postadress eller telefonnummer som lämnades i samband med bokningstillfället.

Ditt besök

  • Vi har nya rutiner vid in- och utpassering och håller samtliga entréer öppna för att minska trängsel.  
  • Avstånd till andra sällskap i salongen enligt gällande riktlinjer.
  • Utökade städrutiner av foajén, toaletter och salong.
  • Handsprit finns tillgängligt på flera ställen i foajén och på toaletterna.
  • Plexiglasskydd finns i biljettkassa, garderober och på serveringsställen.
  • Förboka gärna din pausförtäring och dryck. Vi har corona-anpassat vårt sortiment och kommer i huvudsak att erbjuda styckförpackade smörgåsar, bakverk och snacks samt dryck på småflaskor.

Välkommen till en höst på Folkoperan!

Varning för andrahandsförsäljning av biljetter.

Folkoperans biljetter säljs ENDAST via www.folkoperan.se, vår telefonbokning samt i Folkoperans biljettkassa.

Folkoperan samarbetar inte med webbsidor såsom t.ex. Oneway Ticket, Viagogo, biljettnu.se m.fl. och kan inte garantera inträde på biljetter som köpts via andrahandsförsäljningssajter.

Se till att du alltid köper dina biljetter direkt via Folkoperans egna försäljningskanaler så slipper du riskera att betala ett för högt pris samt i värsta fall komma till våra evenemang med en ogiltig biljett.

Allmänt om biljettköp

Köpta biljetter återlöses ej.
Biljettbyte till annan föreställning kan ske i mån av plats senast dagen innan den föreställningsdag biljett köpts till.  
Vid byte av föreställningsdatum kan en avgift tillkomma. 
Vid inställd opera eller annan föreställning gäller en månads returrätt på din biljett.
Biljetten är en värdehandling. Borttappad biljett ersätts ej. Vid pdf-biljett kan biljetten skrivas ut på nytt via det mail som skickats vid biljettköpet. 
Vidareförsäljning av biljetter för kommersiellt bruk är inte tillåtet.
Vid utskrift av biljetter i Folkoperans biljettkassa tas en serviceavgift om 25 kr/biljett ut.
Observera att Folkoperans biljetter säljs via www.folkoperan.se, vår telefonbokning samt på plats i Folkoperans biljettkassa. 
Folkoperan kan inte garantera inträde på biljetter som köpts via andrahandsförsäljningssajter.