På Folkoperan får du mer än en vanlig konferens. Allting skräddarsys efter specifika önskemål i vår kreativa operamiljö.

I vårt unika operahus erbjuder vi inte bara en konferenslokal utan även oväntade möten mellan fantasi och verklighet. Du kan hyra SalongenLilla Salongen och våra vackra foajéer. I anslutning till uthyrningen kan Folkoperan även erbjuda opera eller en konsert. Läs mer om uthyrning av Folkoperans lokaler och helabonnerad föreställning.

PERSONLIGA OCH OVÄNTADE KONFERENSER

Dirigentskola

Prova på hur det känns att dirigera en hel orkester. Hur får man alla att bli samspelta och arbeta mot samma mål? Kanske upptäcker du att du har oanade ledarskapstalanger. Dirigentskolan är en del i Folkoperans ledarskapsutbildning.

Priser enligt offert.

Bli en annan för en dag

I vår maskavdelning kan du bli omgjord från en personlighetstyp till en annan. Du och din grupp får veta hur en förändring från en karaktär till en annan kan gå till. Ni får ta del av hur en konstnärlig process fungerar från tanke till färdigt resultat. Dessutom invigs ni i delar av perukmakeriets hemliga hantverk.

Operacertifikat

Slå din omgivning med häpnad! Lär dig mer om opera och bli en riktig operakännare.

En sångare, en pianist och en inspirerande operahistoriker kommer till din arbetsplats i två timmar. Med hjälp av musikens värld guidas du genom operahistorien och får ett diplom på genomförd operautbildning. Upp till 50 personer kan bli operacertifierade på en och samma gång.

Kontakt uthyrning

För ytterligare information om uthyrning för publika evenemang eller konferens, vänligen kontakta vår producent, Jonas Palerius, på telefon 08-616 07 11 eller e-post jonas.palerius [at] folkoperan.se.