När du sponsrar Folkoperan väljer du att stödja den levande operakonsten. Du når allt från vana köpstarka operabesökare till unga kulturintresserade vuxna som gör sitt första operabesök.

FOLKOPERAN SOM MÖTESPLATS

Folkoperans vision är att tända nya tankar genom orädd opera. Genom konstnärligt mod bryter vi barriärer både inom operakonsten och i människans medvetande. Vi sjunger på svenska och har inget orkesterdike. På så sätt kommer vi nära vår publik och nära den historia vi berättar.

Opera inkluderar många kreativa yrken och är en resurskrävande konstart. För att nå vår vision samarbetar vi med näringslivet. Vi erbjuder en mötesplats i en kreativ miljö där du och dina besökare får dela upplevelser med varandra. Här ges du möjlighet att stärka dina relationer med både kollegor och kunder. Vi skräddarsyr samarbetet för dig och ditt företag.

ANNORLUNDA OPERABESÖK

Dirigera din egen orkester, ta ett operacertifikat, delta i ledarskapsföreläsningar eller bara umgås i samband med en operaföreställning. Vi erbjuder allt från okonventionella konferenser till personliga introduktioner innan ditt operabesök. I Lilla salongen kan du umgås med ditt sällskap innan föreställningen och i pausen.

EXTRA OMSORG

Vi är måna om ett gott samarbete och brinner för att du och dina besökare ska få en fantastisk upplevelse vid varje besök hos oss.

Som sponsor har du:

  • Premiärplatser till en opera eller annan föreställning.
  • Du får förhandsboka de bästa platserna innan biljettsläpp.
  • Du får inbjudan till uppstartsmöte med det kreativa teamet och sångare.
  • Dessutom erbjuds era anställda personalrabatter och ditt företag får bra exponering i samband med Folkoperans produktioner.

MAT OCH DRYCK

Vi kan servera både vin/öl, medelhavstallrik och kaffe/te med kaka i samband med ditt operabesök. Läs mer om Folkoperans serverings sortiment här. Det går också bra att beställa catering från restaurang Folkbaren, vägg i vägg där du även kan äta en god middag före eller efter ditt operabesök.

Folkoperans partners

Folkoperan erhåller bidrag av Kulturrådet, Region Stockholm och Stockholms Stad.

Kontaktinformation

Är du intresserad av ett sponsorskap? Välkommen att kontakta vår kommunikationschef Susanne Reuszner på tel 08-616 07 17 eller e-post: susanne.reuszner [at] folkoperan.se