Jacob Walleberg

Dansare

Namn Jacob Walleberg

Födelseort Ronneby, Blekinge

Bostadsort Stockholm

Utbildning Balettakademiens 3 åriga Dansarutbildning i Stockholm

Fem roller/projekt/jobb i urval dansare i Oslo Danse Ensemble bl.a. med koreografer som, Christopher Arouni, Jo Strömgren, Fredrik "Benke" Rydman, Subjazz, Toni Ferraz samt Masja Abrahamsen (2010-2011), dansare i La cage aux folles som sätts upp på Oscarsteatern  i Stockholm hösten 2012.

Drömroll/projekt/jobb för tillfället så har jag gjort och kommer göra mycket av det jag haft som mål att få göra. Jag återkommer efter 2012 med nya mål och drömmar!

När jag känner mig leksugen då tröttnar alla på mig...

När jag vill vinna någons hjärta så följer jag den tills den ger upp.

När jag fördriver tiden i dödens väntrum så tänker jag på hur härligt livet är.

Så gör jag för att vårda min röst/kropp tar en riktigt skön dansklass och bara njuter istället för att prestera alternativt åker och simmar, badar jacuzzi och bastar, då mår kroppen riktigt bra.

Det bästa med att sjunga/dansa är att när man går ut på scenen eller går in på en dansklass så försvinner allt som varit utanför. En liten fristad från problem och ett redskap till att hitta vem man verkligen är. Sen är det fantastiskt att träna och att utvecklas. Sen är det ju fantastiskt kul också!

När jag vill koppla av så lägger jag mig i soffan och slår på en komediserie; Will & Grace, How I met your Mother, The new adventures of Old Christine.

Bäst just nu är smoothies i alla dess former- Naked Juice Bar.

Datum för medverkan

tisdag, juni 25, 2013